Veel gestelde vragen over de verzending van een olieverfschilderij

Terug naar de pagina Faq’s.

Als ik een olieverfschilderijtje online  bij je bestel en bij ontvangst valt het toch tegen. Kan ik het dan weer terugsturen en krijg ik mijn geld retour?

U heeft altijd gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Dit betekent dat u het schilderijtje in de originele verpakking (op uw kosten, ook aangetekend en met ontvangstbewijs of kleinere pakjes met brievenbus track and trace) aan mijn adres retourneert.

Bij ontvangst van het retour gezonden schilderijtje krijgt u onmiddellijk uw geld teruggestort. Wilt u mij daar dan s.v.p. eerst over bellen of mailen, zodat ik weet dat het pakketje weer teruggestuurd wordt!.

Hoeveel bedraagt het bedrag van de verzendkosten?

De prijs van alle schilderijen is exclusief verzending de actuele verzendkosten vindt u in de zijbalk van deze website bij prijzen van het betreffende jaar.

Brievenbus verzendkosten track and trace tot en met brievenbus maat, voor grotere schilderijen en Internationaal vraag vrijblijvend prijsopgave.

Duurdere en grotere schilderijen worden altijd verstuurd per aangetekende post.

 

Wat als ik een schilderijtje besteld heb en het  komt niet bij mijn adres aan?

Uw grotere bestelde schilderij wordt verzekerd met ontvangstbewijs aan u opgestuurd.
Mocht u het pakketje toch niet ontvangen, dan krijgt u uw geld ook gegarandeerd teruggestort.

Als het schilderijtje beschadigd blijkt, wat dan?


Het is bijna niet mogelijk dat het schilderijtje schade oploopt onderweg bij de post, maar gebeurt dit wel, dan krijgt u ook gegarandeerd uw geld teruggestort. De schilderijtjes worden in een goede degelijke verpakking verstuurd.

Wat als ik het schilderijtje niet online wil bestellen maar eerst wil komen bekijken, voordat ik tot koop overga?

Als u van te voren belt om een afspraak te maken 06 13697084, dan bent u van harte welkom in mijn atelier in Middelburg om het betreffende schilderij en andere schilderijen te bezichtigen. Dit alles zonder koopverplichting!

Wordt het schilderij van mijn bestelling afgeleverd met een lijst er om heen?

De prijs die op mijn website genoemd wordt bij een schilderijtje van 20 x 20 cm of een paneeltje van ongeveer 23 x 25 cm, is altijd zonder lijst.

Zit er wel een lijst om het schilderij dat aangeboden wordt op mijn website, dan wordt dat duidelijk vermeld en de betreffende lijst wordt getoond op een foto, zodat u weet wat u ontvangt.

Is het moeilijk om zelf een paneeltje of een canvasdoek in te lijsten?

U kunt zelf een bak lijstje kopen bij een lijstenmaker, een kunstenaarswinkel of een Xenox winkel. Omdat de maat van de canvasdoekjes die ik schilder een standaardmaat is. U zet dit met twee kleine schroefjes in de achterrand van het houten frame van het canvasdoek in het baklijstje vast.

Bij een houten MDF paneeltje is dit anders, daar dient u een lijstje voor te laten maken bij een lijsten winkel.