Opdrachten

Ik maak schilderijen in opdracht voor particulieren en bedrijven.
Voor foto’s zie pagina opdracht voorbeelden.

Voor particulieren kunt u denken aan een schilderij van huis/tuin/boot, kind, dierbare, huisdier of bruidsboeket.

Of een schilderij geheel naar eigen ontwerp op maat met zeer specifieke wensen, zoals
het verwerken van de as van overleden mens of dier in een schilderij. Dit verwerken van de as wordt samen met de opdrachtgever en mij op het atelier gedaan als het schilderij al een eind gevorderd is en klaargemaakt voor het direct verwerken van de as.

Vaak betreft dit dan een idee van de opdrachtgever dat in samenwerking met mij wordt vervaardigd tot een ontwerp en dat wordt dan geschilderd helemaal op maat en naar wens.

Al mijn opdrachten worden uitgevoerd op basis van “no cure, no pay”
Dus ik neem een opdracht alleen aan als ik helemaal achter de procedure van de opdracht sta.olieverf schilderij in opdracht van een baby - Joke Klootwijk

Mijn werkwijze voor schilder opdrachten is meestal als volgt:

U levert een aantal foto’s in van het te schilderen onderwerp, of u overlegt telefonisch of via email of op het atelier over het onderwerp dat u in gedachten heeft, maar wat nog niet helemaal duidelijk is. Daar zoek ik dan beeldmateriaal bij om samen met u tot een ontwerp te komen van uw keuze.
Zie ook paginavoorbeelden.
Veel van de kinderportretten worden op een maat van 14 x 14 cm geschilderd en op board of paneel. Ik maak zelden een portret groter dan de werkelijkheid, zeker niet bij kinderkopjes. Dus dit betekent dat er altijd wel een plekje is waar zo’n leuk schilderijtje kan hangen, zeker als u het als persoonlijk cadeau wilt aanbieden.

Na overleg met u over prijs, formaat, kleurstelling en levertijd ga ik een begin maken met het ontwerp en pas als dit goedgekeurd is ga ik starten met de voorbereidingen voor het uiteindelijke schilderij.

Zoals een kleurenschets en of Photoshop foto of een tekening op ware grootte (dit geldt uitsluitend voor olieverf of acryl, voor aquarel heb ik een andere procedure)

De prijs hangt af van het formaat en de moeilijkheidsgraad van wat u op het schilderij wilt hebben.
Richtprijs : atelier schilderijen en meerprijs voor moeilijkheidsgraad en/of speciale ondergronden.
Levertijd van een olieverf duurt meestal een paar weken, bij een groter schilderij een paar maanden.

olieverf schilderij van een hond in opdracht email mij voor ook een opdrachtschilderij

Iedere keer na een belangrijk stuk schilderen maak ik een digitale foto en overleg weer met de opdrachtgevers en vraag of er nog iets aan verbeterd en/of veranderd moet worden.

Is  het schilderij op de digitale foto geheel naar uw wens, dan dient de PDF factuur vooraf betaald te worden en na ontvangst van het bedrag op mijn rekening wordt het werk goed verpakt aan u opgestuurd of u komt het ophalen en bekijken op het atelier, dan dient het schilderij contant betaald te worden op het atelier of vooraf overgemaakt op mijn bankrekening.

Na telefonische afspraak bent u van harte welkom. 06 13697084

Op de dag van verzending ontvangt u een email met tracking code, zodat u weet wanneer u het schilderij kunt verwachten.

Is het schilderij in het echt toch niet naar uw zin, dan kan na overleg met mij het schilderij op uw kosten teruggezonden worden en na de ontvangst in de originele verpakking wordt het betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

Bent u geïnteresseerd geraakt in het laten maken van een schilderij in opdracht?
U kunt mij vrijblijvend mailen joke@aquarelleren.nl of bellen 0613697084 voor vragen of informatie.