Profiel

Vanaf 1984 schilder ik, eerst met olieverf, daarna vanaf 1993 met aquarelverf en olieverf. Sinds 2002 ben ik professioneel werkend aquarellist/olieverf pastel schilder.

Ik heb teken-,  schilder- en kunstgeschiedenis lessen gevolgd aan het Albeda College te Rotterdam en het KWB in Barendrecht. Verder heb ik aquarel cursussen en workshops gevolgd in binnen- en buitenland, bij voorkeur bij schilders die ik bewonder om hun schilderstijl.

Ik volg de wekelijkse lessen portret en model schilderen in Vlissingen en in de periode april t/m september ben ik aangesloten bij de wekelijkse buiten schildersclub van Middelburg.

Mijn werk is zeer toegankelijk en veel van mijn schilderijen zijn in het bezit van privé-verzamelingen en tal van bedrijven.
Ook ben ik beschikbaar voor het maken van werk in opdracht.

Schilderen is zeer boeiend en veelzijdig en daar wil ik andere mensen ook graag enthousiast voor maken. Dit doe ik o.a. door het geven van workshops en gastworkshops aquarelleren en olieverf en het schrijven van online olieverf workshops.

Van 2000-2010 ben ik geselecteerd deelnemer geweest aan de Kunstroute Barendrecht (oude stijl) een evenement dat het eerste weekend in oktober werd gehouden in Barendrecht. (Z-H)

Van 2005 tot 2008 lid van het Europees Aquarel Instituut te Brussel en tevens vertegenwoordiger voor Nederland van het Instituut.

Van 2004 t/m 2006 Docente aquarelleren in Nieuwerkerk a/d/ IJssel bij het Nut.

Vanaf 2006 Ingeschreven als lid van de Koninklijke vereniging beeldende kunstenaars van België.(KVBKB)

Van 2010 – 2013
lid van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars.

Sinds 2010 lid van de Zeeuwse Kunstenaars

In juli 2009 gast-deelnemer aan de Middelburgse Kunst- en Cultuurroute als gast van Gemma van der Hoogte.

In mei 2010 deelnemer aan de Kunstmanifestatie Sea of Art.

In juli 2010 gast-deelnemer aan de Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren.

2 en 3 oktober 2010 deelnemer aan het 10 jarig jubileum KunstRoute Barendrecht (oude stijl)