Veel gestelde vragen over de online workshops

Terug naar de pagina Faq’s.

Eerder heb ik al een workshops gedownload en betaald via Mollie, waarom kan dit niet meer?

Mollie Secure Payment gaat stoppen met het onderhouden van micropayment, daarom ben ik overgegaan op Paypal en overschrijven via mijn bankrekening nummer na email contact over de opgegeven nummers die u wilt aanschaffen.

 Ik kan de toegestuurde PDF file met workshops na het downloaden niet openen op mijn eigen computer hoe kan dat?

U heeft het gratis te downloaden Adobe Reader nodig. Sommige mensen hebben het programma PDF Complete Viewer (het logo lijkt een beetje op het Acrobat logo) maar daarmee kunt u de workshops niet openen. Kijk onderaan de pagina online workshops, daar staat een link naar Adobe, waar u Adobe gratis kunt downloaden.
Of klik hier om doorgelinkt te worden naar de website van Adobe.

bullet         Wat is de prijs van een workshop?

De prijs van 2 workshops is € 10,00 de prijs van een bundel van 5 stuks slechts € 19,95.

Na betaling via Paypal of via bijschrijving op mijn bankrekening krijgt u 2 of 5 aparte mails met de Pdf’s ingesloten. U kunt van tevoren via een mail aangeven welke nummers u wilt ontvangen.

 

bullet  De 5 Olieverf en Pastel workshops met bundelkorting worden aangeboden in een bundel voor de prijs van euro 19,95. Waarom een bundel? Omdat mensen vaak eerst 2 workshops aanschaffen en zo enthousiast worden dat ze de rest van de online olieverf of pastel workshops ook willen hebben.

Om dit mogelijk te maken, geef ik korting als u vijf workshops tegelijk aanschaft.

Deze 5 workshops kunt u helaas niet in een keer tegelijk downloaden dus dat gaat via email en betaling op mijn bankrekening.
Na ontvangst van uw betaling op mijn bankrekening met de opgegeven nummers van de workshops en of u olieverf of pastel workshops wilt hebben, ontvangt u een email met de PDF documenten.

+++Ik wil zelf bepalen welke 5 workshops ik in de bundel wil bestellen kan dat?

Ja dat kan, mits u bij de betaling via een email de juiste nummers  en schilder techniek opgeeft zodat er geen verwarring kan ontstaan bij het toesturen.

bulletBlijft het bij deze workshops, of komen er nog nieuwe bij?

Het is de bedoeling dat er in de loop van de tijd nog nieuwe workshops bijkomen. Online workshops voor beginners en/of licht gevorderden. Dan kunt u denken aan portret en stilleven.
U kunt alle informatie over nieuwe workshops op deze website vinden, of u stuurt een email en dan krijgt u bericht zo gauw er een nieuwe online workshop beschikbaar is.

Bent u nieuwsgierig naar de referenties van tevreden gebruikers van de online workshops?

Kijk op de pagina referenties, Klik hier!